Ετικέτες

Κυριακή, 3 Νοεμβρίου 2013

Favorite series:Gilmore Gilrs.

Μία από τις πιό αγαπημένες μου σειρές ήταν και είναι ακόμα η "Οικογένεια Γκιλμορ". Την ξανα κατέβασα πρόσφατα και την βλέπω με την ίδια χαρά όπως και όταν την πρωτοείδα κάπου στο λύκειο. Η σείρα ξεκινησε το 2000 έως το 2007 και κράτησε 7 σεζόν.
Όλο το σενάριο κινείται γύρω από τα Gilmore Girls  μία 30χρονη ανύπαντρη μητέρα και την 15χρονη κόρη της που μένουνε στο Σταρς Χολοου μία μικρή πόλη του Κονέκτικατ.Η ιστορία ξεκινά, όταν η Ρορυ η 15 χρονη κόρη γίνεται δεκτή σε ένα ακριβό σχολείο και η μητέρα της αναγκάζεται να ζητήσει βοήθεια απο τους πλούσιους γονείς της με τους οποίου όμως έχει τυπικές σχέσεις. Η μητέρα Λορελαι διευθύνει ένα ξενοδοχείο και σπουδάζει ταυτόχρονα διοίκηση επιχειρήσεων, ενώ η κόρη Ρόρυ είναι ιδιαίτερα επιμελής και έξυπνη μαθήτρια διαβάζει μανιωδώς λογοτεχνία και έχει κύριο στόχο να μπει στο Χάρβαρντ.

Ζουνε σε μια μικρη πόλη που θυμίζει πολύ ελληνικό χωριό ως προς τη γραφικότητά του.Σε αυτή την πόλη ο ένας κουτσομπολεύει τον άλλο αλλά και ταυτόχορνα είναι πολύ δεμένοι και στηρίζουν ο ένας τον άλλο.Μια πόλη που με κάθε ευκαιρεία γιορταζει κάτι που αν δεν ζεις εκεί δεν καταλαβαινεις το λόγο ύπαρξης αλλα σίγουρα έχουνε μόνιμα κάποιο φεστιβαλ.Κάνουνε συχνές συγκεντρώσεις για σημαντικους κια ασημαντους κυριως λόγους που είναι πολύ διασκεδαστικο να τους παρακολουθεις.έχει μέσα πολλούς ξεχωριστούς χαρακτήρες. Οι φίλοι της οικογένειας, οι σχέσεις με το άλλο φυλο, οι οικογενειακές σχέσεις οι στόχοι τους όλα αυτα περιπλέκονται στην ιστορία τους.


Έξυπνο, δημιουργικό για την εποχή του σενάριο με ενέσεις ειρωνίας,καλοπροαίρετης ειρωνίας κυρίως από τη μητέρα της οικογένειας, διασκεδαστικό με μία ολοδική του ατμόσφαιρα είναι δύσκολο να σε απογοητεύσει ή να πεις ότι έχασα το χρόνο μου.Εμένα μου ταιριάζει στην ατμόσφαιρα της Κυριακής κάτι να με χαλαρώσει και να με διασκεδάσει.

Reaction

2 σχόλια:

Κοραλλία Τ είπε...

Αααα το έβλεπα φανατικά! Ήταν από τις πρώτες σειρές που παρακολούθησα και αγάπησα και μέχρι τώρα συνεχίζεται αυτή η τρέλα μου για τις ξένες σειρές! Πολύ πολύ ωραίο post! :)

Reaction είπε...

Τι καλα!δεν ειμαι η μονη!κι εγω βλεπω και ψαχνω παντα νεες προτασεις!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...