Ετικέτες

Τετάρτη, 9 Απριλίου 2014

Μία οικονομικη λύση για αγορές βιβλίων-Protoporia.gr

Μετά από μια απουσία μηνών με αρκέτες αλλαγές στη ζωή μου επανηλθα!Σας παρακολουθω πάντα στα Blogs και στο youtube.

Σε αυτο το Post θα ήθελα να σας μιλήσω για ένα ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο που ανακαλυψα.Λόγω της αγάπης μου για τα βιβλία έψαχνα που μπορώ να τα βρω πιο οικονομικά και με μεγάλη ποικιλία.Έτσι ανακάλυψα το site του βιβλιοπωλείου Πρωτοπορία. 

Το βιβλιοπωλείο έχει 2 καταστήματα Αθήνα και Θεσσαλονίκη όπως διάβασα στην ηλεκτρονική τους σελίδα και διατηρεί και ηλεκτρονικη σελίδα.¨Εχει βιβλία όλων των ειδών από ξενόγλωσσα μυθιστορήματα μέχρι άρλεκιν(ναι αυτα που όλες οι μαμαδες εχουνε διαβασει ανα καιρους)!Επιπλέον έχει μεταχειρισμένα βιβλία ένω μπορεί και ο καθένας να δώσει τα δικά του παλιά βιβλία στην Πρωτοπορία (λεπτομέριες στη σελίδα τους.) Έχει τις καλύτερες τιμές στην αγορά και το λέω γιατι το έχω συγκρίνει (σε ελάχιστες περιπτωσεις-εγω μια πέτυχα- το Public είναι πιο φτηνό). Έχει δωρεάν έξοδα αποστολής πάνω απο 60 ευρώ όποτε μάζεψα αρκετά για να κανω την παραγγελία μου.Ενώ συνήθως πάνω απο 60 ευρώ έχει και κάτι δώρο (σε εμένα είχε δώρο το "Μικρο πριγκιππα" σε κομικ!).
Η σελίδα τους είναι εύχρηστη και ο εγγεγραμμένος χρήστης έχει τη δυνατότητα να διατηρεί μια λίστα με αγαπημένα κατι που μου άρεσε πολύ.
Η παραγγελία μου ήρθε αρκετά γρήγορα σε κούτα με την επωνυμία του καταστήματος ενώ με ενημέρωναν συνεχως με e-mail για την εξέλιξη της παραγγελίας.


Αυτά από εμένα!Καλές αναγνώσεις στους βιβλιόφιλους!
Φιλιά Reaction

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...