Σελίδες

Ετικέτες

Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου 2010

And the autumn begins.....

Ουφ!Με μελαγχολεί αυτός ο καιρός!Χτες έβρεχε ολόκληρη τη μέρα...Που να βρω όρεξη να βγω έξω!Κάθισα μέσα και αφού είδα 3 ταινίες...τελείωσα το 3ο λογοτεχνικό την τελευταία εβδομάδα...Κάθισα και αφουγραζόμουν τη βροχή...Είναι μια άλλη αίσθηση αυτή να διαβάζεις ενώ βρέχει, να κάθεσαι με ένανκαφέ και να χαζεύεις έξω..Κάψιμο όμως ανελέητο...Έβαλα και χειμωνιάτικες πυτζάμες και παντόφλες (γιατί έτσι ένιωσα βρε αδερφέ!) και χαζολογούσα...

Τι να πει κανείς....Από την άλλη είναι και αυτή η μετάβαση μέσα μας και έξω μας αυτή την εποχή.Από την παντόφλα και το πέδιλο ξαφνικά στο κλειστό...από το τιραντέ στο ενδιάμεσο αν και όπως πάει μακρυμάνικο..

Το άλλο κακό?Εχουμε πήξει στους γάμους και τα βαφτίσια!Τι να βάλεις τέτοια εποχή?Και έναν γάμο που έχω τέλη Σεπτεμβρίου προβληματίζομαι το φόρεμα που έχω υπολογίσει να βάλω είναι λεπτό και δένει απο τον ένα ώμο...Ένα έχω να πώ ή κόσμος δεν έχει επηρρεαστεί από την οικονομική κρίση ή οτι λόγω της επιρροής συμμαζεύτηκαν στα σπίτια τους και ξεκίνησαν να κάνουν παιδάκια (λόγω συμμαζέματος) και γάμους (λόγω οικονομίας)!

Έ λοιπον δεν θα το βάλω κάτω ακόμα κι αν με μελαγχολεί ο καιρός μου φταίει, το σύμπαν,το κοινωνικό γίγνεσθαι, η κοινωνία που έχει φτιαχτει μόνο για όσους κυκλοφορουν ως ζεύγοι (αποδεδειγμένο αυτο!) η ολιγόμηνη ανεργία μου (που ελπίζω να μην χρονίσει) και φυσικά ΔΕΝ ΜΕ ΘΥΜΑΤΑΙ Ο ΑΓΙΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ.Όχι αγάπη μου (που λεεί κ ένας φίλος) ε δεν θα το βάλω κάτω!

Αρχικά αποφάσισα να φέρω στην επιφάνεια τα πιο φθινοπωρινά...Και ξεκίνησα με τα αγαπημένα μου μαντίλια (να ευχαριστήσουμε λίγο το μάτι μας)




Τα τρία στο κάτω μέρος  http://www.fullahsugah.gr/
το έπaνω από κατω εμπορικό μου διαφεύγει τώρα!Πολύ αγαπημένα και τα τέσσερα!








 Αυτο μου άρεσε γιατι ειναι διαφορετικό απ οτην κάθε πλευρα!

Μπαίνοντας λοιπόν το φθινόπωρο συνηθίζω με ότι κ αν φοράω να έχω μια πασμίνα ή ένα μαντήλι...Επίσης αγαπώ πολύ τα πανωφόρια....Καπαρντίνες ,σακάκια και μακριές ζακετούλες είναι ότι πιο βολικό αυτή την εποχή ανάλογα την ώρα και το πού πας!Φυσικά μπαλαρίνες!


Στις επόμενες δημοσιεύσεις μου θα δείξω κάποια πολύ αγαπημένα πανωφόρια!


Και για το τέλος το καλύτερο!Πράσφατα μου ήρθανε 2 καθυστερημένα δωράκια για τα γενέθλιά μου!Καλοδεχούμενα ήταν φυσικά και η χαρά ίδια και περισσότερη!



Τα σκουλαρίκια τα αγάπησα σφόδρα!Είναι και φούξια!Με το που τα είδα μου ήρθανε καμιά δεκαριά συνδυασμοί!


Όσο για το βιβλίο το ξεκοκκάλισα ήδη!Ήθελα καιρό να το διαβάσω και ήρθε στην πιό κατάλληλη στιγμή.Είναι "Το Νησί" της Victoria Hislop δεν το περίμενα σε τέτοιο βαθμό, αλλά πραγματικά μου άρεσε σε ολόκληρη τη διάρκεια της ανάγνωσης!Παρόλο το θέμα που μπορεί να ξενίσει κάποιους, περνάει ένα πολύ αισιόδοξο μήνυμα καθώς περιγράφει τον τρόπο που οι λεπροί βελτίωσαν τις συνθήκες της καθημερινής τους ζωής έχοντας στο μυαλό τους ότι αυτό θα έχει ημερομηνία λήξης.Στο νησί την Σπιναόγκα έστελναν από ολόκληρη την Κρήτη και στη συνέχεια από την Αθήνα τους λεπρούς,ανθρώπου όλων των ηλικίων και όλων των επιπέδων μόρφωσης.Το εντυπωσιακό σε αυτο ήταν πως κατάφεραν να κάνουν τη ζωή τους σαφώς καλύτερη κ από τους υγιείς οι οποίοι τους είχαν απομονώσει στο νησι μέσω της συνεργασίας και της διάθεσης για ζωή όσο τους απέμενε!Αδημονώ για τη σειρά του Mega!

12 σχόλια:

Ελευθερία είπε...

Είδα διαβασες και το βιβλιο!!!

Τα σκουλαρικια είναι τελεια...
Ψαχνω και εγω τετοια αλλα δεν...

Να περνας καλά Ηλιανα μου !!!

Β. είπε...

καλώς σε βρήκα λοιπόν :) για να σε καρφιτσώσω στις μπλογκο-αναγνώσεις μου! :) Πασμίνες-φουλάρια! Γι'αυτόν τον λόγο περιμένω το Φθινόπωρο και για τα πλεκτά μου πολύχρωμα κασκολ τον χειμώνα! that's life :)

Selehna είπε...

Αχ αυτό το φθινόπωρο..μα να μην υπάρχει μια εποχή με ομαλή μετάβαση στα κατάλληλα ρουχαλάκια???έλεος...στη Πάτρα έβρεχε χτες καταρρακτωδώς σε σημείο που έλεγες τη βάζω τη γαλότσα και μετά έσκασε ο τζίτζικας....αμάν πια!!!!
Τα φουλάρια-πασμίνες τα λατρεύω,ήδη και εγώ ξεκίνησα να τα συνδυάζω με διάφορα συνολάκια!!!!Το βιβλίο θέλω καιρό τώρα να το διαβάσω,μετά την εξεταστική θα αφιερώσω χρόνο στις λογοτεχνικές ανησυχίες..προς το παρόν στατικές φυσικές μαθηματικά έχει το πρόγραμμα...:-/

Reaction είπε...

ox!se katalavaino!!pados gia meta tha nai oti prepei na to dokimaseis!!
tis galotses tis skeftika k ego....alla o kairos mas koroideuei kanonika!

Mairyliscious είπε...

moy aresei pu irthe to fthinopwro :))
diabases to biblio e? wraio thelw na dw thn ekpomph , anupomonw !
teleia skoularikia!!!
xaxaxaxa exeis polu dikio sto oti ma pu pane me tetoia krish kai pantreuontai ??? kai pws kanoun paidia ???
ti na peis ! ama einai eutuxismenoi !!!
uperoxa ta mantilia sou !
exw porwthei me tis ballarines
mou aresei pu brexei afou shmera eixe hlio kai mou kakofanhke xexexe
poso tha thela na xa ballarines tory burch alla einai panakribes !

Reaction είπε...

I seira einai siguri epituxia to vlepo!
Kala oi gunaikes eimaste san tis saradapodaruses osa papoutsia kai na exume kati mas aresei akoma!!
Ase me tis mpalarines exo thema!!dustuxos auti ti stigmi exo periorisei sta 4 zeugoi!ena roz-mov, ena kafe-mpez, asimi ki ena prasisnomple!K ego thelo tory burch se katalabvaino!atimi krisi!

eee ama megalosume tha xume kai tetoies pu tha paei!

Mairyliscious είπε...

wraia xrwmata ballarines exeis !
sou apanthsa kai sto diko mou thanks gia to kalh epituxia kai se sena oti kalutero euxomai olopsuxa
oso gia to ama megalwsoume e sta 28 POU eiMAI ithela na eixa ena zeugari :D

L. είπε...

τι ωραία μαντήλια!!! ιδίως στην πρώτη φωτογραφία, αυτό στις αποχρώσεις του ροζ/κόκκινου!!

αυτό πάντως με τους γάμους κ κυρίως τα βαφτίσια κ γω το έχω παρατηρήσει φέτος...χαμός!!έχω γίνει πλέον εξπέρ στα μπεμπέ!!lol

ElenaKat είπε...

agapw tis mpalarines! pane me ola san tin coca cola!
also. afta ta skoularikia ta vlepw pantou se kopeles-agnwstes panta- kai de kserw pou ta vriskoun! ksereis mipws?
ps:polu wraio blog!!!

Reaction είπε...

Mu ta efere doro mia fili....Ekeini mu pe oti i moda ksekinise apo Mukono pu ta eixan se kalathia...Ekeini pados to pire apo xeiropoiita!Edo Larisa kapou ta exei...

Reaction είπε...

aaaaaaaa kai euxaristo polu prospatho giati eimai kainuria sto bloggokosmo

ElenaKat είπε...

hmmm twra pou to les,se oses ta eida sto fb,eixan perasei apo mykono kai skiatho! etsi eksigeitai! :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...