Σελίδες

Ετικέτες

Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου 2010

Μπήκε το φθινόπωρο...Τώρα εγώ πως να νιώσω?

Μου είχε λείψει το φθινόπωρο....Όμορφη εποχή...Μου έλειψε αυτό το ούτε κρύο αλλά ούτε και ζέστη.Τα κοντομάνικ προς μακριμάνικα, τα ζακετάκια που ξεπροβάλλουν το βράδυ...οι μπαλαρίνες...τα πολύχρωμα φουλάρια...Να περπατάς σαν άνθρωπος τα πρωινά χωρίς ζεσταίνεσαι αλλά να χαίρεσαι με αυτόν τον τρόπο τον ήλιο...Να γυρίζει πίσω ο κόσμος ανανεωμένος με εκείνο το ονειροπόλο βλέμμα...εκείνο το γλυκό χαμόγελο που κρατά ακόμα όμορφες εικόνες διακοπών...λίγο πριν αρχίσει να αφομιώνεται με την διάθεση της πόλης και καταλάβει το γνωστό "πάλι εδώ?''
Αυτή την εποχή για μένα πάντα αρχίζει ο χρόνος άσχετως αν ο υπόλοιπος κόσμος θεωρεί ότι αρχίζει την 1η Ιανουαρίου!Εγώ πηγαινα πάντα όπως τα σχολεία...Ο Σεπτέμβρης είναι μια καλή χρονική στιγμή να θέτεις καινουριους στόχους και υποσχέσεις στον εαυτό σου..Άλλη λίστα αυτη!
1.Θα πηγαίνω  γυμναστήριο 3-4 φορές τη βδομάδα.
2.Θα συγκρατούμαι στα ψώνια και αν όχι εκπτώσεις τουλάχιστον κάτι παραπάνω απο μήνα.
3.Θα κάνω πως δεν ακούω την όρεξη μου όταν φωνάζει σοκολάτα σοκολάτα σοκολάτααααα.
4. Θα ντύνομαι σαν άνθρωπος ακόμα κ όταν δεν έχω όρεξη!
5.Θα είμαι πιο συγκεντρωμένη (ελπίζω) στο διάβασμα!
Έχοντας στο μυαλό μου αυτά και πολλά άλλα...σκέφτηκα να αποχαιρετήσω θερμα το καλοκαίρι που πέρασε όπως πέρασε κ αυτό καλώς ή κακώς....Την Κυριακή λοιπόν πήγαμε ατα!Ναι ναι!Επισκεφτήκαμε την Άφησσο του Βόλου οπου και κάναμε μπάνιο και cano!!!!Πρώτη φορά αλλά καλή φορά καθότι είχα συσσωρευμένη ενέργεια!ΚαθώςΕπίσης και την Πορταριά Πηλίου όπου και φάγαμε!

Με τις παρακάτω φωτογραφίες αποχαιρετώ το καλοκαιράκι και πάμε για νέες εμπειρίες...περιπέτειες κ όπου μας βγάλει βρε αδερφέ!





Άφησσος



























Mochito και το αγαπημένο μουτ καπελακι!











Θέα από Πορταριά.






























Ρεβανυ με παγωτό.....








3 σχόλια:

Φωτεινή είπε...

Αχ, φθινοπώριασε! Φέτος με το που μπήκε ο Σεπτέμβριος, λες και πάτησε κάποιο κουμπί και άλλαξε η εποχή! Τώρα που σου γράφω και λίγο πριν πάω για ύπνο φοράω μακρυμάνικες πυτζάμες! Δίπλα μου 2 βαλίτσες για το 3ήμερο, φεύγω αύριο για Γρεβενά. Έχω πάρει ότι μπορείς να φανταστείς και για καλοκαίρι και για χειμώνα! Αυτό είναι, μέχρι να έρθει ο χειμώνας αυτό το ενδιάμεσο μου τη δίνει λίγο.
Ωραία η λίστα σου(δύσκολο το Νο2!), και οι φωτογραφίες όμορφες. Το ποδαράκι σου ποιο είναι? Το μεσαίο?
Άντε καλό φθινόπωρο να έχουμε!

Selehna είπε...

περάσατε όμορφα βλέπω!!!ωραίες φωτό!!!!!!

Reaction είπε...

Selehna Τελεια ήτανε!
Φωτεινουλα η μεσαια πατουσα είναι δικη μου αυτη που φωσφορίζει!Το 2ο ειναι πολυ δύσκολο οντως!
Θα πάω κ εγώ Γρεβενά στις 25 όμως!!!Καλά να περασεις!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...